Programma’s

Er zijn verschillende leuke en effectieve programma’s waar je uit kunt kiezen om te werken aan je loopbaan en levensvragen. Hieronder kun je een keuze maken. Succes! 

Talisman Totem

Ga een ochtend beeldend aan de de slag alleen of met vrienden en vriendinnen, broers of zussen of wie dan ook en creeër aan de hand van de gesprekken over je leven en je werk een prachtige Talisman Totem. Een beeldje dat je dromen laat uitkomen en je beschermt op jouw pad.

Tranen Met Tuiten & Thee

Zitten de tranen je hoog? En heb je behoefte om ze eens lekker de vrije loop te laten gaan? Boek een Tranen met Tuiten uurtje voor jezelf. De plek waar je echt eventjes heel verdrietig mag zijn, de kachel staat aan, er klinkt verdrietige muziek er is tranenthee en chocola, maar je moet niet gek opkijken als je lachend weer weggaat.

A New Dawn A New Day A New Life

Je bent ontevreden met je werk, je relatie of met jezelf. Gefeliciteerd! Vandaag is het begin van een nieuw leven, jouw nieuwe leven welteverstaan! In dit coachtraject helpt de Loopbaan Sjamaan je dromen en ambities te verhelderen, knopen door te hakken en zorgt hij er met jou voor dat je aan het einde van de rit met nieuwe inzichten en vaardigheden zélf aan het roer staat met je doel in zicht!

Loopbaan Meetup!

Kom langs bij de Westerweg 30A en ontmoet inspirerende mensen in het fijnste Loopbaanhuisje van Nederland, er staat verse koffie of thee voor je klaar. Stel al je vragen over werk en opleiding en ga weer naar huis of werk met nieuwe inzichten, ideeën en plannen.

Spuien, Sparren & Lopen Maar

Wandelen, het brengt je letterlijk in beweging. Ervaar deze heerlijke manier van coaching in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Afstanden kunnen variëren van 10 meter tot 5 Kilometer. Duur: 1 uur

Het Leuke Loopbaanspel

Hou je van spelen? Maar kom je geen stap verder met je dromen en wensen? Dan is dit wat voor jou! Met kaartspellen, dobbelstenen en leuke opdrachten maak je daadwerkelijk een sprong in de goede richting. Duur: 2 uur.