Programma’s

Er zijn verschillende leuke en effectieve programma’s waar je uit kunt kiezen om te werken aan je loopbaan en levensvragen. Hieronder kun je een keuze maken. Succes! 

Maak je eigen Talisman Totem

Ga een ochtend aan de de slag alleen of met vrienden en vriendinnen, broers of zussen of wie dan ook en creeër aan de hand van de gesprekken over je leven en je werk een prachtige Talisman Totem. Een beeldje dat je dromen laat uitkomen en je beschermt op jouw pad.

Tranen Met Tuiten Uurtje

Zitten de tranen je hoog? En heb je behoefte om ze eens lekker de vrije loop te laten gaan? Boek een Tranen met Tuiten Uurtje voor jezelf. De plek waar je echt eventjes heel verdrietig mag zijn, maar je moet niet gek opkijken als je lachend weer weggaat...

Het Roer Moet Om

Je bent ontevreden met je werk, je relatie of met jezelf. Gefeliciteerd! Vandaag is het begin van een nieuw leven, jouw nieuwe leven welteverstaan! In dit coachtraject helpt de Loopbaan Sjamaan je dromen en ambities te verhelderen, knopen door te hakken en zorgt hij er met jou voor dat je aan het einde van de rit met nieuwe inzichten en vaardigheden zélf aan het roer staat met je doel in zicht!

Loopbaan Spreekuur

Kom vrijblijvend langs in het mooiste Loopbaanhuisje van Nederland en als je mazzel hebt staat er alvast verse koffie of thee voor je klaar. Stel al je vragen over werk en opleiding en ga weer naar huis of werk met nieuwe inzichten, ideeën en plannen.

Wandel of Running Coaching

Wandelen of Joggen, het brengt je letterlijk in beweging. Ervaar deze heerlijke manier van coaching in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Afstanden kunnen variëren van 10 meter tot 10 Kilometer.

De Gloeigroep

Voel je fitter, sterker, ontmoet leuke mensen en ontwikkel meer weerstand voor de winter! De Gloeigroep is een wekelijkse opkikker voor je lijf en heeft direct positief effect op je gemoedsrust en weerstand. Met oefeningen zoals yoga, fitness, meditatie en de "Iceman" methode bewijs je je mentale en lichamelijke gezondheid een enorme dienst. Het is kortom een superfijn begin van je dag. Iedere vrijdag t/m de kerstvakantie tussen 0900 en 1000 uur.