Programma’s

Er zijn verschillende leuke en effectieve programma’s waar je uit kunt kiezen om te werken aan je loopbaan en levensvragen. Hieronder kun je een keuze maken. Succes! 

Traject

Studie & Beroep keuze

Inhoud

Maak onder begeleiding de perfecte keuze voor studie of beroep. In een compact traject worden je kwaliteiten en kansen in kaart gebracht met behulp van effectieve testen en onderzoekende gesprekken.

Duur

4 sessies van 1 uur binnen 4 weken tijd

Kosten

€360 totaal (incl.21%btw)

Traject

A New Dawn A New Day A New Life

Inhoud

Je bent ontevreden met je werk, je relatie of met jezelf. Gefeliciteerd! Vandaag is het begin van een nieuw leven, jouw nieuwe leven welteverstaan! In dit coachtraject helpt de Loopbaan Sjamaan je dromen en ambities te verhelderen, knopen door te hakken en zorgt hij er met jou voor dat je aan het einde van de rit met nieuwe inzichten en vaardigheden zélf aan het roer staat met je doel in zicht!

Duur

4 sessies van 1 uur binnen 4 weken tijd

Kosten

€540 totaal (incl. 21%btw)

Programma

Loopbaan Meetup

Inhoud

Een keer per maand, ontmoet je fijne mensen in het gezelligste Loopbaanhuisje van Nederland.We werken met inspirerende thema's, er is veel uitwisseling en je kunt je vragen stellen over alles wat met werk, opleiding en ontwikkeling te maken heeft. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten, leuke ideeën en mooie plannen.

Duur

2 uur

Kosten

€15 totaal (incl. 21%btw)